Palvelut

Henkilö- ja pakettiauton rengastyöt ja rengashotellipalvelut, myös korjaukset ja päivystyskäynnit. Lisäksi olemme pilotoineet liikkuvan renkaanvaihtoyksikön, joka on erinomainen apu mm. yrityksille ja työyhteisöille. Kts. esittelyvideo Facebook-sivustoltamme. Akkujen vaihtotyöt autoihin, matkailuajoneuvoihin, veneisiin, pienkoneisiin, mopedeihin, moottoripyöriin jne. UUTUUTENA teemme laadukkaat autojen ja matkailuajoneuvojen ulkopesut, vahaukset ja sisäpuhdistukset! Meille hyvä palvelu ja iloinen asiakas on toiminnan ydin!

Renkaiden vaihto

Huomoithan, että Suomessa talvirenkaiden käyttöpakko on ajalle joulukuun alku- helmikuun loppu. Nastarenkaiden käyttö on sallittu muuna aikana sääolojen niin vaatiessa. Renkaat kannattaa vaihdattaa hyvissä ajoin, sillä sää yllättää meidät aina ja näin vältät ruuhkat! ”Viimetingassa et voita mitään, voit vain hävitä”.

Varaa aika tästä

Hinnasto

Renkaiden kausivaihto

39€

Yhden renkaan vaihto alta-alle, sis.tasapainotus

20 - 25€

Renkaan vaihto irtorengas

15 - 20€

Renkaan tasapainotus alta-alle

15€

Irtorenkaan tasapainotus

10€

Renkaan paikkaus

19 - 35€

Muut rengastyöt

65€ / tunti

Rengashotelli

Renkaiden asianmukainen kausisäilytys suojatuissa ja vartioiduissa tiloissa. Pidämme renkaistasi hyvän huolen ja säilytykseen sisältyy aina myös seuraava kausivaihto. Huomioi: Hotelliasiakkaillemme on ajanvarauksessa täysin oma ajanvarauskalenteri, jotta vältät kausiruuhkat.

Varaa rengashotelli

Hinnasto

Rengassäilytys ja kausivaihto sis. vakuutus

69€ / kausi

Rengashotelli "all inclusive" sis. säilytys, kausivaihto, tasapainotus, pesu, vakuutus, tarkistukset/raportointi, nouto Kempeleen alueelta

99€ / kausi

Rengashotelli Kempeleessä

24/7 korjauspalvelu

close form

Renkaan korjausapu kelloon katsomatta

Korjausautomme lähtee liikkeelle 30min kuluessa soitostasi.

050 516 9928